L-as vota pe Basescu

Daca as fi in tara. Absolut si fara nici o discutie.

Da, e plin de bube, din topor si asa mai departe.

Totusi e o clasa peste imbecilitatea clasei politice.
In frunte cu vesnicul (pana una, alta, inca avem rabdare ) Ion Iliescu, care iar ne tine lectii despre „lovilutie” si „procesul” Ceausestilor. Sa fie clar, n-a fost proces, au fost executati la comanda. C-o fi bine rau, ca i-a impuscat, ma rog, alta socoteala, da nu m-as mira sa fie careva care da in judecata statul roman la Strassbourg si ii reabiliteaza post-mortem, exact pe motivul ca n-au avut parte de proces.

Inchei paranteza, dar totusi la subiect. Cu foarte putine exceptii, toata clasa politica este croita exact pe calapodul domnului Iliescu. Asa ca …

Dar in timp ce in orasul in care lucrez alegerile locale s-au facut exclusiv prin corespondenta, Romania care chipurile e asa preocupata de romanii din „diaspora”, ioc. Las ca e un loc bun de mancat o paine pe la diverse departamente din externe, insitute culturrale, ambasade si consulate … Ramane cum am stabilit.

Se spune ca cei care l-ar vota din nou pe Basescu nu vor pace sociala.

Exact asa.

Mexicul a avut o pace sociala intre coruptii la varf vreme de aproape un secol. De aia le plangi de mila mexicanilor de rand. Nu si mexicanilor smecheri, care traiesc in puf.

Da, si in loc de parlament de doua camere as vrea Romania sa aiba o singura camera cu exact 101 de deputati. Si aia e o cifra prea mare pentru saracia clasei politice, da zic si eu, sa fie cifra rotunda.

Ca la 101 de dalmatieni.

Iar „Casa Poporului”, imbecilitatea monstruoasa cu care Nastase a decis sa sfideze toti necajitii din Romania, e buna de scos la licitatie pentru materiale de cosntructii, ca de inchiriat pentru activitati comerciale, oricum nu cred ca renteaza.

Reclame

2 răspunsuri to “L-as vota pe Basescu”

  1. un romanas Says:

    Nu se intelege de ce ai vota cu Basescu. Pentru ca vrea sa reduca numarul de parlamentari? Mi se pare ceva minor pentru cate probleme are tara asta si pe care Basescu nu le-a rezolvat, din contra, le-a adancit.

  2. costin Says:

    Principalul motiv ar fi acela ca mentine sfera politica in stare de conflict -asta e bine – , si ca nu exista nici o alternativa demna de luat in seama.

    Iar chestia cu parlamentarii nu e minora.

    Nu cred ca Basescu a adancit nici o problema.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: